Met enige regelmaat organiseer ik voorlichtingsbijeenkomsten over werknemers met geldproblemen om kennis te delen met HRM-ers, re-integratieprofessionals en leidinggevenden. Tijdens deze bijeenkomsten is aandacht voor onder andere:

  • De signalen van geldproblemen bij werknemers.
  • De verschillende momenten in een re-integratietraject waarop geldproblemen de kop opsteken.
  • Omgaan met loonbeslag.
  • Hoe ga je in gesprek met een medewerker over geldzorgen?
  • De belangrijkste do’s en don’ts.

Wil je graag een keer deelnemen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, neem dan contact op of houd de social media in de gaten.

Is er in de organisatie behoefte aan een voorlichting of training? Hiervoor kunnen maatwerkafspraken gemaakt worden. Bel me dan vrijblijvend op (06)44212290.

 

Lees hier wat deelnemers aan eerdere bijeenkomsten ervan vonden:

Mei 2019 – Groep Arbo- en verzuimprofessionals – Hengelo e.o.

  • Duidelijke uitleg en ruimte voor vragen
  • Veel praktische informatie ontvangen

Alle deelnemers zouden deze bijeenkomst aanbevelen bij hun collega’s. De voorlichting werd beoordeeld met een 8,4!

Oktober 2015 – Adviseur P&O Zorginstelling – Hengelo

“We hebben verschillende tips en tools gekregen over hoe je financiële problemen met werknemers bespreekbaar kunt maken. Naar aanleiding van signalen van werknemers kun je preventief actie ondernemen. Ik vond het een interessante bijeenkomst, waar we zeker wat mee gaan doen!”

Juni 2014 – HR Adviseur productiebedrijf
“Bedankt voor de leerzame en goed georganiseerde bijeenkomst. Dit helpt mij weer om tijdens verzuim of dreigend verzuim ook het financiële aspect in mijn achterhoofd te houden. De training heeft mij meer bewust gemaakt van de signalen die worden afgegeven en de impact die mensen kunnen ervaren.”