Wie is Hilde Vehof – van Kreij?

Al jaren lang is het mijn passie om mensen met schulden en andere financiële vraagstukken te helpen. Vaak betreft dit complexe financiële problemen van werknemers, eventueel in combinatie met (dreigend) ziekteverzuim. Voor werkgevers ben ik een sparring partner bij zaken als beleidsvorming, het analyseren van risico’s of het trainen van leidinggevenden over deze onderwerpen.

Waarom deze Budgetcoach?

Werkgevers en werknemers typeren mij als integer, duidelijk en empatisch. Ik vind het belangrijk om er voor een werknemer te zijn, maar houd daarbij ook steeds de belangen van de werkgever in het vizier.

Wil je meer weten over mijn achtergrond? Bekijk dan mijn LinkedIn profiel.

Budgetcoach in Hengelo en omgeving

Ik werk als Budgetcoach en Trainer voornamelijk in de regio Twente: Hengelo, Almelo, Enschede, Oldenzaal en omgeving. Ik heb een breed netwerking in Twente en deel dit graag met de werkgevers en werknemers voor wie ik werk..

Ook betrokken: Ilse Homan

Ilse is Budgetcoach en Professional Organizer en is gespecialiseerd in het bieden van inzicht, structuur en efficiëntie. Ilse coacht ook medewerkers via Vehof Budgetcoaching.
 
Ze heeft een evenwichtige, doortastende en open persoonlijkheid en weet goed aan te voelen wat een cliënt nodig heeft. Ze is heel georganiseerd en weet deze vaardigheden over te dragen op haar cliënten. Hierdoor helpt ze hen om de zaken snel weer op de rit te krijgen!
 
 
 

Meer weten of contact opnemen?

Meer lezen over hoe werknemers en werkgevers mijn inzet als Budgetcoach ervaren? Lees het bij de referenties.

Zoek je een Budgetcoach in Hengelo, Enschede, Almelo of omgeving voor je werknemer? Neem dan gerust contact op.